Snel en efficient werk Gegarandeerd top resultaat Service en advies op maat Alles in eigen beheer

Uitgraven van de fundering

Voordat het eigenlijke uitgraven begint, worden de contouren van de fundering gemarkeerd en uitgezet op de bouwlocatie. Dit gebeurt op basis van de bouwtekeningen en specificaties om ervoor te zorgen dat de fundering de juiste afmetingen en locatie heeft.

Nadat de bouwput is uitgegraven, moet het terrein worden genivelleerd en afgevlakt om een gelijkmatig oppervlak te creëren waarop de fundering kan worden gebouwd. Eventuele hobbels, kuilen of onregelmatigheden moeten worden geëgaliseerd. Indien nodig worden de leidingen voor de riolering aangesloten op de fundering.

Graafmachines voor grote en kleine grondwerkzaamheden

Of het nu gaat om het graven van funderingen voor een grote woning of kleine aanbouw of het graven van sleuven voor rioleringen of elektra bij C.Hurkmans hebben we de ervaring én de machines. Niet elke klus vereist dezelfde machine. Soms hebben we een compacte graafmachine nodig voor het werken in kleine ruimtes, terwijl andere projecten vragen om grotere machines met meer kracht. Door onze expertise weten we precies welke machine het meest geschikt is voor de klus, wat zorgt voor efficiëntie en nauwkeurigheid.

Samen met ons werken
aan goede infra
van morgen?

Wij hebben een groot netwerk van flexibel inzetbare, deskundige en enthousiaste professionals door heel Brabant en Limburg.

Maak kennis met C.Hurkmans Grondwerken.


    Met het verzenden van dit formulier ga ik ook akkoord met de privacyverklaring