Snel en efficient werk Gegarandeerd top resultaat Service en advies op maat Alles in eigen beheer

Grondwerken

Hurkmans en grondwerken zijn al jarenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom verzorgen wij voor u graag de meest uiteenlopende grondwerkzaamheden. Grondwerk als voorbereiding voor de bouw (infra, wegenbouw, riolering) of ‘mini-loonwerk’ pakken wij goed, grondig en efficiënt op. Alle werkzaamheden worden met de uiterste precisie voor u uitgevoerd. Dankzij ons uitgebreide machinepark en de kennis van onze vakkundige medewerkers zijn wij breed inzetbaar.  Vanzelfsprekend voldoen onze machines aan alle geldende richtlijnen en worden zij bediend door gecertificeerde en ervaren machinisten.

Infra grondwerk

De aanleg van de totale ondergrondse infrastructuur van water, gas en elektra in de openbare ruimte is Hurkmans Grondwerken op het lijf geschreven. Hoe groot of klein uw terrein ook is, er is immers altijd sprake van een ondergrondse infrastructuur.

Grondwerk voor wegenbouw

Het verplaatsen van grond bij bijvoorbeeld de aanleg van een weg en straat is een belangrijk onderdeel in de wegenbouw. Hurkmans Grondwerken is in hierbij de aangewezen partner voor uw project.

Riolering grondwerk

Van de aanleg van een riolering bij een particulier tot het vervangen van een hoofdriool, Hurkmans Grondwerken helpt u graag en goed. U kunt altijd rekenen op een professionele aanpak van alle soorten rioolgrondwerk.

Loonwerk

Hurkmans Grondwerken staat ook graag voor u klaar voor al uw snoeiwerk en kleine grondverzetopdrachten. Ons ervaren en gekwalificeerd personeel voert uw opdrachten grondig en secuur uit.

 

Hurkmans Grondwerken

Hurkmans Grondwerken is dé specialist voor diverse grondwerken in Eindhoven en omstreken. Met een uitgebreid wagenpark en expertise in infra, wegenbouw en riolering, bieden ze op maat gemaakte oplossingen voor projecten van elke omvang. Door ons streven naar hoogwaardige resultaten, zijn wij uw ideale keuze voor al uw grondwerkprojecten in de regio.

Opgeleverde projecten

Van grondverzet tot volledige infrastructuur, we leveren oplossingen die de verwachtingen overtreffen en de basis leggen voor succesvolle resultaten. Ontdek ons opgeleverd werk en laat je inspireren door ons vakwerk.

Samen met ons werken
aan goede infra
van morgen?

Wij hebben een groot netwerk van flexibel inzetbare, deskundige en enthousiaste professionals door heel Brabant en Limburg.

Maak kennis met C.Hurkmans Grondwerken.


    Met het verzenden van dit formulier ga ik ook akkoord met de privacyverklaring