Snel en efficient werk Gegarandeerd top resultaat Service en advies op maat Alles in eigen beheer

Transport

Hurkmans Grondwerken heeft inmiddels royale ervaring opgebouwd met het (internationale) vervoer van machines en los gestorte goederen. Ons wagenpark bestaat uit grote en kleine vrachtwagens en bestelwagens die voor uiteenlopend transport kunnen worden ingezet. Voor uiteenlopende vormen van (speciaal) transport hebben wij een passende oplossing: lang, zwaar, breed en/of hoog, Hurkmans Grondwerken is zowel in het binnen- als het buitenland uw betrouwbare en professionele transporteur.

Transport van machines

Wilt u een grote machine van A naar B laten vervoeren? Dan hebben wij een geschikte oplossing. Zo behoort een 6 x 2 trekker met semi-dieplader tot ons wagenpark waarmee uiteenlopende machines kunnen worden voorzien. Tevens is er voorzien in een verbreder voor rupsmachines en een twistlock voor het zekeren of bevestigen van containers en wissellaadbakken.

Transport van los gestorte goederen

Wij beschikken over een moderne en energiezuinige Daf XF met een totaalgewicht van 50 ton, een walking floor van 92 m3 en een reinigingsinstallatie. Met deze vrachtwagen kunnen we uiteenlopende vrachten vervoeren zoals mais en granen of mesttransporten.

Vervoer inclusief zekerheid

Wij beschikken over een NIWO-vergunning en vanzelfsprekend zijn onze chauffeurs en machinisten gediplomeerd en krijgen zij regelmatig bijscholing. De volledig gekeurde transportmiddelen zijn daarnaast voorzien van alle benodigde hijsmiddelen voor een probleemloos transport.

Samen met ons werken
aan goede infra
van morgen?

Wij hebben een groot netwerk van flexibel inzetbare, deskundige en enthousiaste professionals door heel Brabant en Limburg.

Maak kennis met C.Hurkmans Grondwerken.


    Met het verzenden van dit formulier ga ik ook akkoord met de privacyverklaring