Snel en efficient werk Gegarandeerd top resultaat Service en advies op maat Alles in eigen beheer

Een stukje historie

Bij Hurkmans Grondwerken kan de klant rekenen op vakmanschap en bewezen ervaring op het gebied van grondwerken en transport. Gestart als eenmanszaak in 2012 kocht Christ destijds een minigraver en een kleine kraan. Hiermee verzorgde hij diverse opdrachten in de bouwwereld en wegenbouw.

Na een aantal jaren volgde er uitbreiding in personele en materiële zin. Er kwam een medewerker en een mobiele kraan bij waardoor ook onder meer rioolwerkzaamheden konden worden verzorgd. In 2020 volgde een eerste trekker met dieplader voor het vervoer van machines en werd het team uitgebreid met een chauffeur. De aanschaf van een ‘walking floor’ was tevens de start van het aannemen van meerdere transportmogelijkheden zoals landbouwproducten en mesttransporten.

Ervaren in grondwerk en verzet

Hurkmans Grondwerken beschikt over een team van vijf ervaren medewerkers die allemaal precies weten waar ze mee bezig zijn. Hun opgebouwde kennis en ervaring zetten zij dagelijks in om uw klus vlot en efficiënt te verzorgen. Ons bedrijf staat er om bekend snel te kunnen schakelen waardoor uw opdracht ‘met verstand van zaken’ goed en grondig wordt uitgevoerd.

Uitgebreid machinepark

Van een minigraver tot rupskraan en van een mobiele kraan tot volledig ingerichte bussen voor rioolwerkzaamheden; dankzij het veelzijdige machinepark van Hurkmans Grondwerken zijn wij de aangewezen partij voor kleine- en grote grondwerkzaamheden of transportopdrachten. Wij blijven continue investeren in ons machinepark zodat wij uw opdracht professioneel kunnen verzorgen.

Opgeleverde projecten

Van grondverzet tot volledige infrastructuur, we leveren oplossingen die de verwachtingen overtreffen en de basis leggen voor succesvolle resultaten. Ontdek ons opgeleverd werk en laat je inspireren door ons vakwerk.

Samen met ons werken
aan goede infra
van morgen?

Wij hebben een groot netwerk van flexibel inzetbare, deskundige en enthousiaste professionals door heel Brabant en Limburg.

Maak kennis met C.Hurkmans Grondwerken.


    Met het verzenden van dit formulier ga ik ook akkoord met de privacyverklaring